Mörda för sin religion 

När folk mördar för sin religion…

En sak jag inte kan få in i skallen är varför människan mördar för sin religion. Det man tror på ska komma från hjärtat tänker jag och inte av tvång, våld, propaganda, hot etc etc!  Hur i helvete är människan funtad egentligen?  Jo enkelt, helt åt helvete!  

För mig handlar religion om kärlek och har man inte det kan man sluta tro. Kärlek är inte att mörda och  det har inte med religion att göra i mitt tycke. Religion ska inte användas som sköld för sjuka infall där andra råkar illa ut!  Varenda religion har sina synders synder och saker som händer gör mig spyfärdig. Oj jag gjorde något dumt så jag går och biktar mig sen e jag förlåten eller nu går jag och mördar för det sa den övre.  

Jag tycker mycket bra om religion och från olika religioner men jag tycker inte om när människan missbrukar religion.  

  

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *