V70 med polestar!

Dags att uppgradera bilen 

Det går bra nu me medvind och huset är sålt i kväll, nya lyan är klar och huset ska börja byggas för nästa års inflyttning.  Stora bilen är såld och ny bil är hemma! 

Volvo V70 D5 polestar summum Business Ed PRO II är äntligen hemma och en denna bil har jag drömt om länge!  Vilken familjebil som har all säkerhet med funktioner jag vill ha, kanske att jag inte valde till en baslåda men ljudet är kanon iaf.  Lite häftigt att mycket kan styras från mobilen med Volvo on call.  Väntar på hundburen som är beställd också så att djuren sitter säkert som oss andra.  Lite bilder på den perfekta familjebilen som tar slukar hela familjen och som går snålt för att ha över 233 HK i sig. 

   

    
    
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *