Flyg och helikopter till Norge 

Igår kväll bestämdes det att en dröm ska uppfyllas!  

Hur många har tänker på semester där man är på en ö långt ute till havs, så långt bort att en helikopter måste flyga dig dit och där det inte finns mycket att göra.  Aktivitiketet blir fiske och det är inga små gäddor vi ska rycka utan det kan bli fiskar mellan 20kg och 200kg som sitter på kroken!  Valar är riktigt vanligt och att se dessa djur live i det fria måste va något av det häftigaste att uppleva.  

Flyget går av om ca 2 veckor och en helikopter väntar på oss upp på Lofoten (Bodö) som sen tar oss till till ön jag inte ens kan stava till. En ö där solen skiner dygnet runt och där landskapet är slående för en naturälskande jag!   detta kommer jag leva på länge!  Det blir en resa många andra bara drömmer om med äventyr utöver det vanliga! 

Norge slår Maldiverna 

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *