Känd fighter dog för ISIS

Har tidigare skrivit om en bekant som anslutit sig till ISIS.  

Enligt fbflödet har min fd vän/ bekanta Thaiboxarvän dött i strider för ISIS.  Vissa visar sin sorg som tränat med honom men jag kan ingen sorg finna i hans bortgång. Den enda tanken på sorg är åt hans döttrar som fick en far som valde en jävla religion och terrorism före sin familj!  Han skrev för någon vecka sedan till mig att han hellre dör för sin Gud än att hålla sina döttrar i famnen, trots att han älskar dom.  

Jag respektera han som en otroligt stark och grym fighter där han vunnit VM bälten och andra stora priser men kan ingen förlust finna i hans död.  

Vi har talat i så många år om allt från barn till fighting och ibland har vi kört videosamtal där vi skrattar med barnen.  Vad får en förälder att släppa sina käraste?  Hur hjärntvättad kan människan bli att bara ge upp det som man ska hjälpa i livet framåt?  Har barn har man ETT ansvar och det är att skydda barnen och vägleda dom i livets gång. Inte springa runt som en terrorist och tro massa skit!  Jag äcklas av ISIS Och deras handlingar och kommer aldrig fälla en tår för en terrosist som dör. 

Vissa skriver rip Valdet men jag skriver,  som man bäddar får man ligga och du blev ingen förlust här på jorden. Du är bara en av alla som måste bort, fler står på tur.   Jag har en teori om att hans död kan vara fake då han var online på fb nyligen och ISIS ska tydligen sluta vara fb aktiva, men det är bara en teori. 

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *