Hotad öppet av Thaiboxare

Igår fick jag ett trevligt öppet hot!  Helt öppet på fb också.  Min fd vän skrev att han var så ledsen över våran gemensamma vän som krigat för ISIS och dött i strid.  Han skrev vila I frid min bror etc etc och jag kände att det finns inget med ISIS krigare att sakna.  Mannen som dog var världskänd inom Thai och kickboxning och han valde lämna sina barn för att kriga för Islamska Staten och han sa till mig för någon vecka sedan att han hellre dör för Sin Gud  än att ha sina döttrar i sin famnen.  ISIS är inte islam det är terrorister som använder och utnyttjar religionen på ett fruktansvärt sett.   Hotet kom då jag skrev att det inte var någon förlust att han dött då han valde att lämna sina barn för att vara terrorist.  

”När jag kommer tillbaka till Stockholm ska jag slå skiten ur dig” ok tack snälla gamle vän som jag hjälp ut i världen att få chansen att fightas internationellt!  Utan min hjälp skulle du stå slå på en säck idag!  Och att du stöttat En ISIS KRIGARE öppet på fb och att andra inte accepterat folkmord våldtäkter mm barbariska gärningar får du vara redo på ta om du lägger ut bilder med sorgetexter.  Ingen hota dig eller skrev kränkande! Den enda som hotade va du själv helt öppet för att sedan radera det  hotade göra när jag konfronterade ditt hot som finns på bild!    Vi ses en dag alla gånger och ska du begå dina handlar du vill göra förlorar du igen för jag ger mig inte om du hotar mig!   

Näthata och hota går bort lika så terrorism! 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *