adhd verktyg i vardagen 

Många vill att jag pumpar om adhd. 

Har börja tänka mindre och mindre om detta med adhd då jag tror med känslan att mycket lagt sig till ro inom mig med vetskapen om diagnosen.  Jag har hittat massor med nycklar och verktyg att arbeta utifrån och bloggen har hjälp mig massor. Varför har bloggen hjälp mig tro?  Att blogga får min hjärna att tänka och reflektera över saker, den hjälper mig att tänka framåt samt bakåt. Bakåt på vad som kan bli och göras bättre och framåt på vad som kan ske om man inte tänket på konsikvenser.   Hade jag skrivit en icke offentlig dagbok tex skulle jag inte vara därjag  står idag eftersom det bara skulle bli en dagbok där jag inte skulle behöva tänka på konsikvenser.  

Den bromsar upp mig, precis som medicinen gör för många. Jag använder skrivandet som medicin för själen och det bästa är att bar skriva fritt från start utan att ha sikte på ett mål i skrivandet. Att bara släppa loss funderingar som i detta inlägg där jag startade helt tom på vad jag skulle lyckas få loss i tex.   Att skriva bromsar och saktar ner mig till en nivå som känns grymt harmoniskt men tiden att skriva räcker inte till hela tiden och därför har det blivit mindre om adhd senaste tiden.  Vill inte heller matta ut ämnet utan jag vill känna av hur mina verktyg i vardagen fungerar.   

Älskar min blogg och alla goda läsare.  Adhdpappan är mitt underbara verktyg som drar mig framåt i rätt riktning. Att skriva hjälper mig analysera livet och tänka positivt. 

   

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida