Rockbjörnens gula matta med alla artister 

En trevlig kväll med Simon Sköld och alla andra nya som gamla ansikten.  

Mitt bland artisterna och direkt mötte jag Niello Som stod och vinkade och som gjorde en skön liten videohälsning till döttrarna mina.  Mums mums Måns sken upp bland alla precis Eriks Saade och grymmaste Zara Larsson.  Trevligt snacka med nya ansikten som pratar rent spontant med glädje.  Samir och Viktor va toppen humör och adhdpappan (Adhdfarsan) som Samir säger körde sin nya hit till fansen jubel. 

Det va tjejer som skrek efter mig och trodde jag va en stjärna från fifty shades of grey haha. 

Måste nu rusa till kontoret för dom som vi köper hus av och ska klicka i alla tillval. Skriver mer senare 🙂 

   

    
    
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.