Att Hälsa på kamphundarna

Precis när en hunden ska göra sitt kommer frågan man inte räknat med.  

Hej får jag hälsa säger en glad människa i fina kläder mitt på morgonen och det hör till ovanligheterna.  Lite paff svarar jag nej men utan att det är av otrevlighet utan mer för att hundarna inte ska känna att alla människor ska man hälsa på.  Blir faktiskt glad att denna person frågade och när ja sa nej tänkte ja då även på att ena hunden blir så glad om någon hälsar att personens fina vita kläder skulle fått tassavtryck överallt vilket skulle bli jobbigt.  

Morgonens promenad överaska med glädje att just den frågan kom spontant och jag ville egentligen förklara varför jag sa nej, som inte var av otrevlighet utan av andra Skäl men hade vi haft mer tid än morgonrusning och mitt i när ena skulle göra Nr2 och ja inte heller hade en bajspåse i handen, ja då skulle hundarna fått hälsa. Ovanligt att få denna positiva fråga bara då kamphundarna skrämmer de flesta och glåpord är vardag. kamphundar skulle kunna presenterad som pusshundar som inte slutar pussas när dom får chansen. 

Nu flyttar vi ut ur huset iaf och först en kaffe!  

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *