Nobelberget behöver er hjälp!  

Helt ärligt tappade jag hakan över det som byggts upp på Nobelberget ute i Sickla Stockholm av #RefuggeswelcomeStockholm 

Från att vi delade lite smörgåsar till ett helt samhälle med allt som behövs på så kort tid!  Jag besökte Nobelberget första kvällen inna öppningen för att se läget av hur många som kunde tas emot men hade aldrig trott att människor med hjärta skulle göra det så här enormt! Jag tappade hakan av att det fanns incheckning med personal, det finns ett kontor för ledningen och resturang/ café det fanns en shop med blöjor och hygien (gratis) det fanns Hulken toaletter utanför, pingisbord, lekplats och det som tog hårdast men finast va huset för barnfamiljer med läkarstation.  Barn fick lugn och ro med sina föräldrar och läkarna arbetetade för fullt!  

Tonvis med soppar hämtas och restauranger kommer med mat, städare gick och höll rent hela tiden. Allt detta görs pga  FRIVILLIGA. Hoppas politikerna vaknar och hjälper oss nu!   #rws swishen är den viktiga delen av allt!  Vi är i behov av pengarna för att kunna hjälpa och driva vidare då detta då det börjar kosta. #ennatttill  Swisha till 0721864992  

   

    
    
    
    
    
    
    
  

Tina Morad en riktig ängel som driver allt

  
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *