Fotbollskulturen är ok tydligen 

Gullmarsplan i en krigszoon efter att Hammarby-AIK har spelat mot varandra på tele2 arena.  Pojkar och män fulla av hat som säkert i social medier hatar och fördömer andra grupper som protesterar men som själva skalar krigszoner som är rent av fara för liv. Att storma över tunnelbanansräls och kasta bengaler in folksamlingar är kultur, skrika fitta hora bög blatte är helt normala ord när fotbollkulterens reservintelligenser ska ut. 

Folk klagar på Turkarna och Kurderna som demonstrerade men inte på detta vidriga fotbollsfenomen där familjer inte ens kan gå säkert att se på fotboll, där poliser skadas allvarligt och måste in till sjukhus. Där barn får trauman för livet. 

Är detta kultur? Är detta vad vi vill se? Ska inte dessa förbannade idioter portas rakt av?  Aftonbladet har en Zooma in dig själv grej…. Är det svårt att zooma in huliganerna då?  

En spelaren blir medvetslös och det sjungs ”låt han dö”  detta är kultur och ändå klagar folk på Annat.  

Lät lagen spela på grusplaner istället sen kan idioterna görs upp på arenornas gräs med fria påkat som en självsanering i hopp om att vanliga fotbollsintresserade kan gå titta utan att bli utsatta för detta läktarkaos och krig! 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.