Läsaren berättar!

Jag vet inte jag ska starta detta inlägg.

Jag har följ dig sedan du började blogga och jag har alltid gillat dina djupa texter som inte är korrekt grammatiska, men äkta.   John Valencia  öppnar upp sig för mig då vi aldrig träffats så här nära att vi kunnat samtalat och presentera oss riktigt, men igår hade Peter Svensson sin lilla underbara födelsedagsfest med nära hemma hos just John och hans underbara sambo Johan Larsson.  

John berättade hur han följt min blogg sedan starten på Vimedbarn där jag blogga för Hugo Rosas, och hur han målat upp mig som människa i form av mina texter samt bilder. Jag kan se hård ut brukar jag höra ofta av många och som boxare med fighter näsa och en tatuering samt snaggad hår så kan Jag förstå det.  Det blir inte lättare för mig att bevisa att jag inte är en bad Boy när jag dessutom har 2 st hundar av kamphundstypen.  Min blogg är inte en modeblogg då jag inget kan om mode utan den är just en väldigt personlig och privat men öppen som en spegel för många.  John förklarade att han alltid läst min blogg men att han inte vågat träffa mig eftersom jag verkade farlig. Mins själv första gången jag skulle på mitt första  event som bloggare och hur jävla rädd jag var för alla hippa coola bloggare som fanns där vid bussen vi skulle åka.

Jag mins att jag såg John och att jag ville hälsa men det blev liksom inte av och igår fick jag höra att han såg att jag tänkte hälsa då våra ögon gick mot varandra men att han vek av.  Jag blev alldeles rörd av att höra detta på ett sett och det blev en lättnad för mig samt ett bevis på att adhdpappan berör och drar tills sig läsare jag aldrig trodde skulle läsa mina texter.  Vi pratade om hur man kan se på bilder och måla upp en bild av en person och hur fel den kan bli vilken blir komiskt.  John hade försökt få ihop pusselbitar ur mina texter som bevisade att han verkligen följer mig vilket blev en känsla av smicker där jag smälte fullständigt eftersom han förklara så exat och så ärligt och fint.  Vilken lättnad detta blev för mig och vilket diplom jag precis fick levererat in i hjärtat, och plus poängen i detta är att han faktiskt fick uppleva att jag inte är det han trott vilken han själv inte fick ihop eftersom jag har barn och hur han funderat på om jag är ensam pappa, men att set dyker upp ett C I mina texter ibland. C som i Christel och så skrev vi på Vimedbarn då vi använde förkortningar på varandras namn så det blev lite dragande om vem personen är.

Nu när han fick träffa mig och (c) Christel min älskade sambo så fick han ihop hela bilden. Att mina små frukostvideos på Fb fångat honom och hur han reflekterat över mycket saker som fångat han blev en riktigt wow upplevelse att höra och det har fått mig att vakna till liv igen då jag funderat på sluta skriva.

Tack John Valencia min trogna läsare! Och tänk att jag aldrig i mitt liv skulle tro att du läst min blogg som du gjort och gör vilket nu fått mig inse att bloggen adhdpappan har en betydelse trots allt och att vem som helst faktiskt läser den.  Jag blev även inspirerad av Johns och Johans walkin closet med alla snygga, kläder, skor och väskor. Mode skulle vara kul men jag är som sagt sämst på mode men man ska aldrig säga aldrig. Tack alla från igår och här lägger jag upp lite bilder. Emma Thorsell   Thestoryof2 Christel kristoffersson Julia Tivelius  

födelsedagsbarnet Peter med kvällens Värd John Valencia

Peter Johan jag och Yasmine

adhdpappan med Peter Svensson

Pure Love Champange

  

Emma Thorsell Marie Revendel Christel

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *