Laddar upp inför kvällens thaiboxning 

Precis stegat in hemma efter dagens arbetspass och ska ladda om inför kvällens Thaiboxningsklass jag håller i.

Hur förbereder jag ett pass för eleverna? Jo jag kan förklara att jag kör helt på att improvisera mina pass då jag alltid gjort så. Jag har en tanke innan om det ska bara fysiskt eller teknisk iaf samt om det ska vara sparringövningar med.  Är det teknik är det basisk enkla saker som fungerar och inte tekniker med 14 olika kombls som inget fattar iaf.  1-3 slag spark alt spark slag mixa med knä slag etc, men med enkla korta serier som fungerar så att folk hinner lära sig  istället för att tänka ”va faan gjorde jag” . Träning ska va kul, enkelt men jobbigt på olika vis tänker jag, men framförallt kul!:). Ses ikväll på Nacka Dojo 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida