Välmåendets bästa medicin 

Den bästa medicinen är frisk luft! 

Oavsett vad, är den bästa medicinen frisk luft, iaf i förebyggande syfte. Framförallt för det mentala är frisk härlig luft tillsammans med att röra sig lite det bästa. Trots min enorma smärta i ryggen som vill få en kasta in handduken ibland så är det mentalt stärkande med fräsch härlig luft, en frihet med luft som ger energi att vilja bli starkare varje dag.  Även om jag inte mycket kan göra nu är att bara vara ute lite då och då otroligt givande på alla plan.  Ligga i soffan hela tiden bygger ingen kropp som är stark nog att hålla upp livet. Styrka är inte bara muskler för mig, styrka behövs mentalt och kroppsligt, dessa kombos är min stora nyckel.  Är jag öm i kroppen behöver jag en mental styrka som håller ångan uppe, och är det mentala nere behövs en stark kropp som håller igång en att vilka köra på. 

   
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida