Samir Badran gjorde det

Han kom och levererade för barnen

Samir Badran kom och mötte upp små flickorna vid entrén som stod och gapade i början med hjärtat i halsgropen. Men shit vilken kille att bjuda barnen på sig själv och vilket tålamod trots jetlag från USA- resan. Flickorna fick stå på scenen och det fick dansa, men i början va dom lite stela innan de släppte chocken att dom va där med sin idol.  En riktigt gullig sak va att tjejerna köpte rosor till Samir 🙂

Jag och Samir snackade om bloggandet och vi har faktiskt lite trådar som är lika i bloggarna. Som vanligt är han riktigt trevlig med och det viktigaste va att barnen fick sin stund det väntat på så länge.  Ni kan kolla Samirs blogg som han skriver för Expressen länkat här.  

Tyvärr missa jag hans fest jag blev bjuden på då jag va på annat kul men tar igen det senare 🙂  men Mr Samir Badran gjorde kvällen för flickorna små.

Videoklipp finns på min instagram (Jimmystriger)  Och stort tack Bella som anordna allt detta för tjejerna!

 

      

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.