Adhd och tacksamhet 

Känslorna av all respons är svårt att ta in! 

Tusen tusentals har läst mitt inlägg,  7 saker om adhd. Mycket respons med positiva kommentarer på bloggen men mest på Fb och i olika grupper samt via bloggare, dock bloggare jag inte känner men så smickrande att ni delar och ger positiv feedback.  Ni alla är min inspiration att skriva för att öka insynen i vad adhd är.  Många har andra saker som är annat än adhd men jag med bara endast adhd skriver om det.  Det är skillnad på olika tillstånd och diagnoser och alla vi människor är olika personligheter. Det är svårt förklara hur mycket jag uppskattar er läsare, men ni betyder allt ska ni veta!  

Min adhd är inte som någon annans, så brukar jag tänka, men det finns en röd tråd i adhd och det är lätt känna igen saker från andras personligheter. 

Tack alla läsare och tack alla dom delat samt gillat och det känns smickrande att ni ens läser adhdpappan. En blogg jag skriver utan lön, en blogg jag har som mitt verktyg i vardagen samt en blogg för att andra ska kunna spegla sig och ta del av.  Anhöriga kan läsa för att få en insyn i adhdlivet tex och förståelsen ökar hoppas jag.  Jag sliter dagligen med vad jag ska skriva  och ingen annan gör det för mig gällande bloggen adhdpappan.se som Jag driver helt själv från hjärtat. 

Kram och tack alla! 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *