Lär era barn respektera andra kön och läggningar!

Din uppgift som förälder! 

Vi ska vägleda våra barn i livets hårda gång i vått och tort!  Vi ska visa vad som är rätt och fel samt stötta och förklara på ett sett som lyfter våra unga. Alla kan ha motgångar men kärlek är en sak många glömmer att visa sina barn. Klipp den hårda tonen och visa var skåpet ska stå på ett sett som inte är fel.  Din son eller söner ska inte växa upp till att tro att flickor är leksaker som de kan behandla hur de vill!  Sexuella trakasserier fasoner kommer från hemmet barn växer upp i. Låter man ens barn driva omkring med folk som anser sig att tex tjejer kan behandlas som skit då är det fel från grunden.  Klipp bort den sociala miljön och visa vägen som vuxen och ta ditt ansvar!  

När du sitter i en grupp med dina polare och visslar åt tjejen ni ser, för att sedan kalla henne hora om hon inte vill ta till sig positivt av era busvisslingar! Ni vet inte ett skit om hur hon kanske precis innan blev tafsad på rumpan eller hur hon dagligen får höra att hon är en hora av ouppfostrade pojkar.  Det måste få konsekvenser  om ens ungar håller på så här!  Barn och unga gör som de vuxna och hela samhället måste ta sig i kragen gällande mobbning och trakasserier som bara eskalerat åt helvete.  

Ingen oavsett kön eller sexuell läggning ska behöva utstå hat och mobbning på nätets sociala medier. Kolla i skolorna hur barn sitter på sociala medier och kokar ihop skit som lärarna sedan måste handskas med.  Förbjud sociala medlet och ta kontroll över dom!  Det finns åldersgränser av en anledning men den borde  fasen höjas. Ta kontrollen över era barns sociala medier och visa vägen till vad som är ok och inte. 

Kommer säkert bli lynchad av folk pga detta inlägg pga att jag är bloggare, men bloggare ska ju ta skit. Nu skiter jag i om jag får skit eftersom vi måste visa och lära barn vad som är rätt och fel!  Det är vårt ansvar. 

Lär era barn respektera andra kön och läggningar. 

IMG_3713.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *