Gamla BK Dalens boxare från förr! 

En kväll på boxningen förvandlades till ren glädje av gamla minnen! 

Sist av alla som vanligt typ stegar jag in på boxningen men märker att klubben är knökfull av boxare utöver det vanliga och direkt hör jag Aldo av alla säga ” Jimmy känner du igen Amir”.  

Wow,gamla minnen!  Tänk att alla gamla  minnen blommar upp som att det va igår man hängde på gamla Dalens boxningsklubb. 1999 började jag boxas där efter att jag hade blivit misshandlad för att bygga upp mig själv igen.  En tid som va så viktigt och avgörande för många men framförallt för mig.  Minns speciellt Amir som va den grymma hårda intensiva boxaren som aldrig gav vika för något.  Har ofta talat om just honom och om var han tagit vägen i livet då han bara slutade över en dag med boxningen. Idag sågs vi igen efter ca 13 år, fast med gråa hår på skallen och med familjeliv som prio i livet.  

Mycket prat om gamla minnen och om hur tränare räddad många av oss från dumheter och droger mm.  Sånt här gör mig extra glad att få uppleva, speciellt eftersom jag har en väldigt begränsad krets av vänner sedan yngre åren.  Vi kommer köra lite då och då på klubben i Brandbergen har vi bestämt och det kommer bli riktigt kul!   Kul sparra lite också, försiktigt men kul på riktigt:) 
 Gamla BK Dalens boxare   
    
    
    
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida