Adhd torka 

Adhd och torka på idéer går det? 

Har en rejäl torka på skriva om adhd och dess diagnos men det är ju iof själva grejen med att ha Adhd att man rent av struntar i saker om det blir för mycket, iaf jag som bara klipper av.  Är 24 tusen olika saker i skallen så kan Jag inte lösa allt direkt utan då trappar jag ner ett par varv och tar en sak i taget. Varför göra mer saker än man orkar eller kan ens tänker jag även om man vill göra allt direkt.  För att få mig att leverera måste jag motiveras positivt men går det emot så blir det effekt av det också tills jag vilar upp mig för att komma tillbaka igen. 

Jag är bara en människa precis som du som läser, jag kan inte ta alla saker som sker och händer och jag kan inte vara alla behjälpliga även om jag skulle vilja. Jag lyssnar på min kropp och känner efter mycket men ibland händer det att man kör på fast man inte borde eftersom impulsen säger kör!  Nu sa jag till mig själv innan jul att stänga av impulsen och tempot och bara vara hemma och inte göra saker. Har även legat sjuk igen med hosta precis som barnen och behöver några dagar till för att repa mig helt.  En sak i taget även om min adhd vill lösa alla världens problem nu direkt men jag kan rent av inte lösa allt i livet idag utan saker tar sin tid och sånt måste man acceptera oavsett Hypet adhd eller inte.  Min torka på blogga ligger i men jag försöker verkligen att tänka på mitt bästa och visst saknar jag blogga varje dag men jag behöver finna motivationen igen bara. 

Snart är jag tillbaka där hjärnan jobbar bäst iaf, nämligen på träningen 🙂 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida