The 5th wave varning och diss

Blev bjuden på bio av Fredrik Björn! 

Riktigt trevligt att gå på bio va det trots att The 5th wave som film inte riktigt den jag själv skulle rekommendera för vuxna utan en film passande tonåringar på 13-14 år i sånna fall. En katastrof kass och sämst film rent av men alla kan ju inte va toppen.  Försökte finna något bra med filmen men vette faan helt ärligt.   Blev glad att Fredrik iaf bjöd med mig på bio, en kille jag träffade då jag bloggade på finest och en kille som blivit en riktigt bra vänlig som alltid stöttat mig med allt bloggande och som alltid är positiv och trevlig då man ses och hörs!  Kolla in Fredrik Björns nya blogg som han precis kört igång!

Så en varningens diss åt filmen  the 5th wave

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.