Grattis glädje!!

Tittar på bilden och glädjens känslor är obeskrivliga!   

Äntligen har Polly kommit till världen och stort varmt grattis vännerna mamma Camilla och pappa Simon till bebis lyckan! Pappa Simon! alltså hur häftigt är inte detta 🙂 så häftigt att min vän nu är PAPPA!  Finner knappt ord av hur glad jag är för hans skull och Självklart för Camillas också så klart. Vill krama om dom båda nu och titta på den lilla söta, men första ska dom få njuta i lugn och ro tillsammans med sin nyfödda  prinsessa. Fick ett mms med en bild på Polly som fick en att smälta, lägger upp en bild från deras egna blogg där alla tre är med på bild!  

Mer om allt på deras blogg Läckberg sköld

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida