Vad är adhd?

Varje dag varje timme, minut och sekund 

Jag går med den där härliga känsla varje dag, en känsla som man älskar lika som man kan hata den. Otålig som tålig njuter jag av tiden där inget annat finns än att vänta. Stegen tar sig sakta fram, säkert och utan onödig stress, steg för steg i sin takt är det som gäller oavsett vad.  När många Andra normalt skulle tappa befattningen håller jag mig tillbaka lugnt och utan att tappa hoppet.  Ibland går saker snabbare än man tror och det är bara finna sig i det. 

Jag som du har samma värde!  En sak jag ofta tänker på är människans värde och hur folk i regel dömer ut andra utan kunskap bara för vissa kan döma andra. Mig kan ingen döma och trycks ner förutom mig själv. Jag vet vilka kvalitéer jag besitter och att försöka döma ut mig med att dra ut på tiden med ständiga krokben visar bara min styrka och den andras svaghet och osäkerhet.  Människor I det tysta får chansen som inte har hunnit utvärdera sina gränser, människor som inte har erfarenheter som lever ett helt annat liv, mitt i sin utbrytning från sitt egna blod och dörrar får grönt.  

Adhd en personlighet och inte ett hinder, adhd en styrka och kraft med hjärta och energi. Adhd ständigt utdömt men som aldrig får mig ge upp. Adhd som ger mig lugn och säkerheten.  Adhd som tänker större och bredare än bara svart och vitt. Adhd med tålamod och vilja att rätt ska vara rätt.  Adhd är adhd och blanda inte mig med andra diagnoser eller andra tillstånd. Jag har rätten att fått känna mig ensam en gång i livet då jag skulle behövt mer vänner och stöd. Adhd är känslor och empati, adhd är att älska och inte att hata. Adhd är inte att jaga folk med järnrör på gatan, adhd är att hindra andra från att göra tex dumheter. Adhd är att leva livet och trots hinder finner man hopp och lösningar på problem.  Så vad är adhd? Jo att vara en människa precis som du och jag, adhd 2016 är att ta skit och okunskap av folk och bara le vidare och hoppas att en dag är vi också accepterade. Adhd är att kämpa i motvind mot okunskap. 

cropped-jimmy11.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.