Aktiv vila

Man kan förkorta tiden för musklernas återhämtning – m.a.o. då muskelcellerna växer efter att ha brutits ner – genom att se till att ha god blodcirkulation. Efter gymmet i tisdags har jag, som vanligt, haft mycket träningsvärk.
Det är inget farligt att ha träningsvärk, men min biopat säger att min dåliga återhämtning kan bero på mina binjurar – som inte bara producerar adrenalin utan även stresshormonet kortisol.
Har även haft en för låg nivå av magnesium – får se om det har normaliserats när jag ska till biopaten för fjärde gången nu på måndag!
Skulle hur som helst vilja gymma imorgon så nu har jag dansat massa och för att få igång blodcirkulationen ordentligt! Men inte enbart därför, utan för att det ger en sådan kick också 😉

1 kommentar

1 kommentar till Aktiv vila

  1. […] genomblödning av musklerna vilket kan vara bra för mig, för som jag skrev igår i inlägget om aktiv vila, återhämtar jag mig tyvärr inte så bra efter träningen. Share this:TwitterFacebookGillaGilla […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *