Impuls

Jag har nog alltid varit en människa som går på impuls, alltså mycket vad jag känner för stunden. Tänker sällan efter vad jag vill med det som sägs och görs utan handlar mycket utifrån nuet.

Det har nog både sina fördelar och nackdelar, och detta är en sak som jag måste arbeta på, det är att tänka efter INNAN jag tar till handling eller säger något, för rätt som det är så står man där och verkligen ångrar allt man sagt och gjort.

Nu är jag mest ledsen för att jag handlat utifrån hur jag kände för stunden, inte vad jag ville med livet. Men får stå mitt kast, läka såren och gå vidare. För det går inte att hålla på såhär längre, jag mår inte bra utav det.

Men jag har också lärt mig att INTE ta allt för givet, den man trodde skulle vara den mest ärliga och förstående personen visade sig bli den mest oärliga och hatiska personen jag mött på länge. Så alla är inte den dem säger att dem vill och ska vara.

När någon säger att den alltid kommer att finnas där för dig och lovar dig att alltid stå vid din sida oavsett vad, att aldrig lämna dig utan bara kämpa..när den personen blir någon helt annan så blir man både rädd och ledsen.

Jag tampas med mycket känslor just nu, men jag har lärt mig att bara för att man är äldre så är man inte klokare och visare, utan det verkar vara tvärtom.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida