Tränings och inredningsgalen

Sex i tv?

Ingen har väl undgått att missa realityserier som både Paradise Hotel och Big Brother (exempel på program som innehåller vissa senare utav sex i tv). 

Är det okej att visa det? Vad tycker du?

-Jag har många gånger tänkt på detta om att kunna ha sex i tv, skulle man kunna ha det? Vad skulle vänner, bekanta och jobbvänner säga och tycka om dem såg mig vara sexuellt aktiv i tv?!

Personligen skulle jag ALDRIG kunna ha det, dels för att det sexuella som sker mellan två personer är både personligt och något man gör med den som verkligen betyder något. Det sker alltså bakom stängda dörrar och är en kemi mellan två personer och inte mellan två personer och en massa tvfolk.

Sen vet jag att många säger att man till slut stänger av tanken om att kameror övervakar en hela tiden.. det tror jag lite vad jag vill på, för du borde ju ändå veta att du är med i en dokusåpa och att du då blir filmad och att folk ser dig dygnet runt.

Så mitt personliga svar på detta är att jag tycker folk får göra som dem vill men att jag personligen inte skulle göra så.

Så söker ni spänning i vardagen så kika in på kinoshopping istället 😀

Perfekt present

030 031

Vill verkligen tipsa om en superbra och uppskattad present. Jag är en sån som ÄLSKAR att ge presenter och göra andra glada, så denna gång fyllde min mamma 50 år, vilket är väldigt speciellt.

Så jag ville ge henne något speciellt som man inte glömmer bort, äter upp, eller som man kastar sen.

Detta är ett minne som går att spara i hyllan, i skåpet eller vart man nu vill 🙂

Dessa två champagneglas beställdes hos Gravyrbutiken.se.

Jag fick en underbar återkoppling från den ansvarige, och jag trodde aldrig att glasen skulle komma fram i tid. För jag beställde dem på en onsdag och mamma fyllde år en vecka senare, däremellan var det en helg, så det gick bort två dagar för lör-sön också. Men dem sa att dem skulle fixa det.

Så jag blev superglad när glasen kom hem 4(!) dagar efter att jag beställt dem. Så jag vill verkligen tacka företaget för underbar återkoppling och supersnabb leverans.

Så vill ni ha något speciellt till er käraste/familjemedlem eller vän så tycker jag att ni ska kika in på Gravyrbutiken.se och se om det finns något där ni kan ge bort <3

Tacos

002

För ett par dagar sedan kom mitt paket från Buzzador, det innehöll två paket med Stand ’n’ Stuff och två påsar med tacokrydda från Old El Paso.

Så i helgen är det jag som bjuder på tacos 😀

Hurra hurra hurra!!!

Idag lägger vi allt negativt och all sorg åt sidan och fokuserar på det positiva, nämligen min mamma, Caspers mormor! Hon fyller idag 50 år och vi ska såklart fira henne i em.

10491966_733172250062736_8735529900715176555_n

Tänk att vara 50 år, såååååå glad att vi har den kontakt vi har!

Grattis på Din dag!!!

En Spegelbild

Se på mig
Jag kan aldrig bli så perfekt och fin
Som dem nog vill ha mig
Se på mig
Aldrig lär jag mig det där

Jag förstår
Kan bara vara just den jag är
Men det räcker inte här

Vem är det nu jag ser?
Svara nu för jag ber
Visa mig en spegelbild som kan va’ jag

Kunde jag gömma mig i en dröm
Glömma mig
Spegel ber dig visa nu
Visa vem jag är

Spegel ber dig visa nu
Visa vem jag är

Loppi Blogbag

029

 

Igår hämtade jag och Casper ut den efterlängtade Blogbagen från Loppi, jag längtade extra mycket efter att få testa nya sköljmedlet från Softlan, Casper fastnade direkt för fiskpinnarna från Findus och filmer Rio 2.

Lite annat som fanns med i paketet var

Så till fredagsmyset kommer det att bli Rio 2 och lite gott tilltugg och i helgen har jag planer på att laga thailänskmat 🙂

-Tycker ni att denna bad verkar intressant?