Att vara pappa?!

10395185_10152691722376660_1417863276844350625_n

Att bli förälder det verkar alla kunna bli, oavsett bakgrund och läggning. Men inte alla borde bli det, det borde finnas tester man ska genomgå INNAN man ens väljer att stoppa snoppen i en annan, innan man väljer att bli förälder.

Så att bli pappa och mamma är något stort, det är lixom en del av dig själv som du kommer att uppfostra och växa upp tillsammans med, kan man få något finare?!

Men att bli pappa är tydligen mer avancerat än jag trodde, att en annan förälder skulle ta sitt ansvar över barnet dem själv gjort till…

När man blir förälder gör man vissa uppoffringar, man får antingen sluta eller skära ner på det man en gång kunde göra full ut tidigare, nu har man ansvar och familj som (i min värld) kommer allra först.

Men när kriser kommer och man får det lite hett om öronen, det börjar bli lite jobbigt så kapar man helt och lever det livet man aldrig kunnat motstå.

Men jag, jag älskar min son mer än något annat och skulle ta en kula för han, aldrig skulle jag välja nöjeslivet och jobbet FRAMFÖR min son! Att ens behöva ”välja” är inte ens en fråga för mig.

Självklart har jag dagar då jag mer än något skulle vilja ligga flera dagar i sängen och bara slappa, eller gå ut med vänner och ha kul, ta en resa, åka på en spontansemester osv. Men jag har valt familjelivet och det står jag för!

Jag är en stolt förälder som älskar mitt barn mer än något annat och INGET ANNAT är viktigare än han!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida