Bästa spa-helgen någonsin

Asia Spa i Varberg är det finaste spa jag någonsin varit på. Vilken upplevelse! (Inkluderat även det där konstiga smurf-stället i Österrike som Rikta-gänget en gång reste till. Det är kanske någon som var med då som minns vad det hette?)

Förutom precis ALLT vad man kan önska sig av spa-terapier så finns i Varberg bad i olika former, bastu i olika former, avkopplings- och terapirum i olika former – ljusrum, mörkerrum, tempelrum, och naturligtvis tvagade man sig enligt japansk sed. Yogaklassen var i en sal som var så harmonisk att hjärtat slog saktare. All interiör var som mumma för själen. Så vackert! Och vilken härligt rum vi hade.

Genomtänkt, finstämt, rofyllt, lågmält men ändå svulstigt. Ja ni förstår. Åk till Varberg.

Tack Robert och Camilla som introducerade detta för mig. Det blir fler gånger.

IMG_3707

IMG_3701

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *