Med 4good på Mallorca

Vännerna på 4good tog 90 sprudlande kvinnor till Mallorca. Träning, inspiration, pepp, god mat, shopping, och sol. Och glädje! Det var en kick att få träffa dem och roligt att få berätta min historia för dem. Karriären som kraschade, de stora frågorna, insikterna om vad som är viktigt i livet och om att identifiera en dröm när den dyker upp. Många nickade, sa att de kände igen sig. Jag tänker att vi är starka som vågar berätta för varandra, som berättar hellre än skämmas när det inte alltid går väl. För det är livet. Att dela är glädje.

På seneftermiddagen, i solen på altanen på Hotel Feliz i Palma, berättade jag om min resa, min Sunshine story. Från att ha levt ett liv som jag trodde var ett drömliv, till att inse att jag förlorat allt och inte visste vad jag drömde om eller ville göra. Om att hitta passionen och hur den i en strid ström levererar nya drömmar. Känslan när lusten blir till prestationer utöver det vanliga, hellre än att känna tvånget att prestera.

Det som började med ett sökande efter att få fylla livet med något som var roligt, som övergick i nyfikenhet och numera är en självklarhet. Att få skriva. Att jag idag kallar mig idag för författare när jag presenterar mig, det hade jag inte tänkt mig för tio år sedan.

Extra kul att få träffa tjejerna från Skara som lyckliga berättade att de identifierat platsen där Bara människor utspelar sig. Jo då, visst är det i Skara allt händer.

Och på frågan om hur man blir författare använder jag ett citat från R K Narayan: ”You become a writer by writing.”

IMG_6416.JPG

Flankerad av fina 4goodarna och solstrålarna Carina Sunding och Marie Thorslund

IMG_6399.JPG

IMG_6409.JPG

 

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *