En tur över Jurassic Falls

Klockan åtta på morgonen lyfte helikoptern. En närmast religiös upplevelse. Som att sitta längst fram i biografen och se en 3D-film, som att dela scenen med dinosaurier eller sjörövare. Uppifrån ser vi den onåbara naturen, de tuffa hiking trails på vilka det går att ta sig till magiska platser, där de infödda möter sina andar och gudar. Vi åker in i Waialeale kratern, vi flyger utmed Manawalopuna Jurassic Falls och utmed Napali Coast. Vi avslutar med en tur över Princeville och Hanalei Bay. I lurarna hör vi piloten berätta om öns historia och storslagna natur – och i pausen lite hawaiiansk hula-hula-musik.

Obeskrivbart. Och magiskt. Tack. Idag har jag fått beskåda ett av världens underverk.

IMG_6758.JPG

IMG_2010

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida