Ni får längre hår så snabbt

Hej!

Detta är ett tips på äkta löshår för er tjejer där som inte lyckas få eget långt hår, Eller bara eventuellt kanske vill ha lite tjockare.

 

 

Löshår är en grym lösning 🙂

(Jag tror nog) att alla vet om det redan med löshår som kan kan fixa på ett svep just nu, och har varit sedan jag minns ej ens när. Dvs när jag själv hade löshår beställde jag en gång i från pozehair för länge sedan.

Innan mitt hår växte ut så blev långt av sig själv.

Min tangleteaset är i från pozehair! den har jag använt väldigt länge i 1.5 år troligtvis.. den är super att använda efter dusch tillsammans med hår olja eller även oxå när jag plattar håret använder jag denna tillsammans med en plattång, den är extremt tät i så den för delar håret perfekt, jag drar den innan plattången sen plattången efter i samma veva så blir det plattare! ,

Dock eftersom mitt hår nu redan är extremt långt så behövs det ju ej något löshår.. Men eftersom jag gillar att ha långt hår och oxå de flesta tjejerna så skulle jag ju fortfarande göra förlängningar med keratin om jag ej hade möjligheten till den kvaliteten mitt hår ger mig nu,  som är det tips jag kan ta & ge er om ni ska ha en löshårs förlängning!

 

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*