Olika sorter kosttillskott

Hej, vet ni vad jag är väldigt addicted av?

 

Dessa!

Ifs så äter jag just nu bara Solbrun och uva maskros frå topformula, för vem vill inte va brun? och jag AVSKYYYR tanning kräm så det jag kör på är kapslar med betakaroten i hög dos, två innan sova, samt uva maskros som ska driva ut vätska ur kroppen.. Det vet jag dock inte om det är så bra tillsammans med stomin, men ja i bland känner man sig starkt vätskig.

Jag tar alltså solbrun ungefär varje natt och uva maskros vb samt de andra när jag känner för det.

Om ni vill se vad det allt är googla!

Tänkte bara kortfattat berätta lite om dessa kosttillskott jag har hemma men använder sällan. Dock har jag ytterligare omega3 och vitamin D.

Tar i bland.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*