Beauty by C

Lindex Beauty

Nu i dagarna har ju Lindex släppt sitt egna sminkmärke och självklart var jag tvungen att testa! Jag fick med mig en vanlig ögonskugga, en ögonskuggspenna, en bodymist och ett litet test på deras body lotion. Ögonskuggan har jag höga förhoppningar om då den är riktigt pigmenterad fastän jag testade utan primer! Ögonskuggspennan är också jättefin men det verkar inte som att man kan vässa den eller skruva upp den utan den lilla spetsen är det enda man kan använda? Någon som vet? Bodymisten heter Sensual Sunset och doftar blommigt och fräscht, riktig sommardoft! Body lotionen (heter det så?) luktar som tuggummi, jättegott 😀

Jag hoppas och tror att Lindex smink har bättre kvalité än vad H&M’s smink har. Bäst av allt måste vara priserna också. De ”dyraste” produkterna ligger på 99 kronor så visst, risken är ju att man får vad man betalar för men jag har ändå lite hopp om att detta är bra! SAM_1978 SAM_1979 SAM_1980 SAM_1981SAM_1982 SAM_1985 SAM_1987

Tatuering nummer 3

Aah min fina! I tisdags fick jag den äntligen gjord. Jag kanske är lite tråkig som har 3 st text-tatueringar men texter tilltalar mig mer än vad motiv gör, speciellt denna. Lite självständighetskänsla, jag är min egna hjälte.

(Den ser fruktansvärt ojämn och skakig ut men det är bara nu när den håller på att läka som tur är!)
bild

Nackdelen med att beställa på nätet…

Beställde hem denna paletten från Ebay för några veckor sen och såhär såg den ut när jag öppnade den.. 🙁 Lite tråkigt men sånt som händer. Himla tur att inte allt var krossat!
SAM_1939SAM_1917 SAM_1940

NYX – La Fleur

Jag är en riktig sucker för ett par nude-färgade läppar. Det passar till precis allting och kan aldrig gå fel, så därför var det ren självklarhet att klicka hem detta lilla kitet. 3 st nudetonade samt 2 st mot det rosa hållet. De luktar helt underbart och färgerna är så perfekta! Är redan kär i Fair Lady & Natural Beauty.
SAM_1933kopia

Technic Electric

Kolla vad som ramlade ner i brevlådan häromdagen – HUR FIN!? Har varit på jakt efter en palett med riktigt galna färger och har varit nära på att klicka hem Electric Palette från Urban Decay men priset har hindrat mig hela tiden.. Och så hittade jag denna ljuvliga skapelsen på Ebay för några veckor sen. Pigmenten är helt sjuka och denna ska hjälpa mig ur min comfortzone med nudefärgade ögonskuggor, hoppas jag haha!
SAM_1921 SAM_1922 SAM_1932

Isadora Gel Nail

Har haft mina ögon på Isadoras Gel Nail Laquer ett tag nu så igår kände jag att jag var tvungen att slå till! Man ska alltså kombinera själva nagellacket med ett Top Coat från samma kollektion som ska ge längre hållbarhet & glans än vanliga nagellack. Det står att det ska hålla i 1 vecka så nästa onsdag får vi se hur naglarna ser ut!

Än så länge är jag jättenöjd. Det torkade jättefort och och har inte blivit avskavt trots att jag diskat och städat idag. Det är dock inte så jätteglansigt men helt ok.
SAM_1941 SAM_1942 SAM_1945