bra dag!

Hejsan!

Vaknade 7:30 imorse och kunde verkligen ta det lugnt eftersom jag hade sovmorgon idag och började 9:50, så skönt at slippa stressa. Men jag sminkade mig och bytte om. Sen åt jag frukost och höll på med mobilen. Vid 9:30 cyklade jag till skolan och första lektionen hade vi SO och vår lärare höll en genomgång typ hela lektionen. Sen hade vi lunch och efter lunchen hade vi matte. Efter matten hade halva klassen musik och då övade vi iför den 11 december då 7:orna ska gå lucia tåget. Sen efter det hade vi mentorstid. Efter skolan följde Zilan med mig till Gottsunda och var där med mig till 16 sen åkte hon hem. Vid 16:45 började träningen och den gick bra. Vi byggde för det mesta men hoppade lite sen i slutet hade vi styrka och stretch. Efter träningen cyklade jag hem och åt middag sen duscha jag och såg på Morden i Sandhamn med mamma. Vid 22 så gick jag och la mig.

Godnatt! 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.