Våran lycka är andras olycka?!

Jag begriper inte detta, och kommer aldrig att förstå, men vad exakt vinner man på att skicka folk att spionera på andra, sabba för folk som är lyckliga? Bara så där? Och nu menar jag speciellt såna personer som inte ens känner mig eller Robin överhuvudtaget, nej det ska snokas, spioneras och skvallras, snackas skit.

Robin accepterar inte sånt beteende, hur vet jag det? Jo jag bor ju för helvete med honom och har gjort det sen 2013 liksom. Och han har sagt detta till mig, inte bara en gång utan hundra gånger, minst. Ja ban har valt att leva sitt liv med mig, det finns ingen och inget som kan komma emellan oss eller ändra på hans syn på det. Tyvärr godtar inte vissa detta utan tror bestämt att jag manipulerar honom, tvingar honom till saker men han bara skrattar sen blir han bara mer och mer förbannad. Det gör ont att se och höra honom då han besviket ryter ifrån till mig som lever med honom, han kommer med ord som ”Folk får acceptera detta eller dra åt helvete!” Visst det är hårda ord men jag känner igen de också, jag har sagt samma sak förr till folk också. Folk måste acceptera vem jag är, de val jag gör vare sig det tycker om de eller inte. Är ju ändå mitt liv.

Jag och Robin lär råka ut för något om en månad, bara ett fåtal vet om detta. Det är mestadels Robins vilja och givet vill jag detta också 🙂 Vi båda känner vilja, och glädje över detta. Vi är överlyckliga med varandra och tar detta beslut gemensamt.

10462971_1414708992150242_140062911516917020_nBlir väl eld i helvetet när detta väl sker, men som Robin sa; – ”Då får det väl bli så” Jag bara log och tänkte; –”Ens lycka blir andras olycka”😉

Nåja, en sak är då säker, jag älskar Robin mer än jag någonsin har älskat någon annan och jag ska ta mig fan ingenstans, och hör sen. Folk kan sprida skit här i stan, försöka sabba mellan oss men ni förlorar honom och ni förlorar mig – ja ni förlorar oss helt enkelt. Tyvärr är det bieffekterna utav all denna drama.

Hoppas ni söta läsare har det bra & får en underbar lördag.

Puss 😉

2 kommentarer

2 kommentarer till Våran lycka är andras olycka?!

  1. Blondina skriver:

    Jasså haha njaaa inte direkt 😛 Och ja vi flyttar till nå större i höst men de vet folk redan 😛 Ha de gött

  2. ExklusivaMoi skriver:

    Första spontana tanke är att det ändå blir ett litet knytt av 50% av dig å 50% av han ^^… eller så blire ett stort flytt till något! Tycker du lägger ås mycket tid och ork på andra, skit i dem och lev ditt vetja… bra citat som din andra hälft säger ”ens lycka bli andras olycka”! TREVLIG SÖNDAG…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida