TORS-SÖN, + ÖREBRO FIGHTNIGHT

 I torsdags kom min syster på besök och vi startade dagen med en frukost på greasy spoon. Alltså bästa stället! Liiiite besviken att de slutat med bacon och sirap till pannkakorna bara. Hehe.. Efter frukosten strosade vi omkring i stan och bara njöt av dagen. På kvällen kom en barndomsvän på besök dessutom eftersom Sis och hon skulle springa color run på lördagen när jag var i Örebro på boxning. Tydligen var springtävlingen grymt rolig och de var verkligen täckta av färg när de kom hem haha. 

Jag spenderade hela lördagen i Örebro! Det var sista matchen innan sommaren och Joanna hade turen att få en fight. Det gick så jävla bra och hela dagen var bara så sjukt skön. Inte nog med att Joanna vann! Bästa bruden alltså #likabarnlekabäst #fighterbrudar.

Efter matcherna åkte vi tillbaka till Sthlm för att fira vinsten på en stureplanskrog. Alla blev lite för fulla och jag tog som vanligt över dj båset, hur fan lyckas jag jämt?! Haha. Va en kul kväll bortsett från att jag tappade allt mitt smink och min hemnyckel. Tacka Gud för att jag har världens bästa granne med en stor soffa! Haha.

 Efter invägningen..  
Chillar inför läkarundersökningen..

  

Går vilse i Örebro trots gps.. Asså vi två haha!

  

Jag å bigsis när vi äter frukost på söder!

  

Bigsis och Cissi på väg mot color run.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *