BOY

30 ÅRS FEST

Tog mig hem till Dalarna i helgen för att gå på 30 års fest. Det var Jonas och Magnus som hade en gemensam tillställning och herre vad det var trevligt!  

WORK WORK WORK

Lite jobb i solen. Fotograferar smycken till våra socialamedier! Modell: Jag. Fotograf: Jag. Praktiskt va!? Hehe 

INTERVJU MED CBS 

Hej! Absolut sämst är jag på uppdatering. Det beror helt på det privata planet eftersom jag i nuläget inte vill dela med mig om vad som händer där..

Reser i vilket fall hela tiden. Stannar till i Stockholm ibland för att slänga ihop en ny resväska sedan tillbaka på vift. Nu senast har jag spenderat två veckor i New York. 

Eftersom jag är där så ofta var det inget speciellt som hände, eller jo, jag hade en intervju med CBS i samband med Muhammad Alis bortgång. Det var massa olika TV team på plats så det var fullt upp mellan ronderna. Gleason som annars är extremt kändistätt var idag fyllt av journalister och fighters som hyllade en stor ikon. 

På bilderna ser ni mig på Gleason när ett team filmar mig under ronden. De andra bilderna är från olika delar av stan. Den första från Central Park där jag springer vsrje morgon. Bild två och tre är från Meat Packing, tagna från High Line. Bild fyra är på Bryant park där jag brukar njuta av min falafel från Halal Guys. 

Thats it for now! 

LIVET FÖR MIG.

 Nu skall jag ut och ta en långlöp, sedan skall jag ta mig till jobbet en sväng innan sista passet idag vid 16 som blir armcykel. Sen skall jag bara ha en mysig fredag tillsammans med min mamma som är på besök samt min syster som nu bor – och har bott hos mig under en tid. 

Trevlig helg!

 

EN DAG I SOLEN.