SILJAN RUNT

Hej! Redan söndag, hur fan går det till? 

I lördags lagade jag massa mat och fika som jag bjöd min familj/släkt på. Sedan mot kvällen tog jag en spontanare in till stan för att hänga med Cam för att sedan göra en snabb visit på krogen. Älskar att gå ut i Dalarna även om det ibland är lite folk med dryg attityd och lika hög iq nivå som när vi var 14.. Vissa växer verkligen inte upp! Men men det var superkul och jag dansade som vanligt nykter. En till sak!! Jag har slutat röka helt och hållet! *klapp på axeln*. Förut rökte jag gärna när det var fest, men jag har märkt hur mycket det skadar min träning så nu är det slut. Jag och mina cigg har gjort slut..

Idag kl 10 hoppade jag, mamma, pappa, mormor och farmor in i bilen för en liten utflykt runt Siljan med diverse fikastopp. Det var ju morsdag så vi passade på att fira! Hur firade ni er mamma? 

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm.. Helt sjukt men nästa gång jag ser min familj igen är i New York om mindre än 2v…

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *