MIDSOMMAR

Midsommar! Älskar verkligen denna underbara svenska högtid. 
Började dagen tidigt med en rejäl långfrukost på en stor sten i central park. Jag åt såklart amerikanska pannkakor med bacon och sirap. Jag äääälskar det! 

Efter det tog vi oss ner till Battery park för att passa på äta lite svensk mat vi saknat dessa veckor. Jag dök såklart direkt på FIKA och deras chokladbollar. Älskar gofika från Sverige, bästa! Sedan köpte jag svensk choklad. Njöt varje jävla sekund hehe. Var så mycket folk detta året i parken! Kan inte minnas att det varit så mycket folk någon gång jag varit där? Vi satt oss i vilket fall och lyssnade på när de sjöng och dansade sedan gick vi mot Wall st, och satt oss på bargatan där för lite drinkar. Eftersom jag har boxningen så så drack jag självklart inte.

Tror jag la mig omkring elva och laddade för tidig morgon och träning.

Hade ni en bra midsommar?

   
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida