PSYKOLOGI

Vaknade tidigt idag för en springtur. Kände att jag behövde rensa hjärnan lite på alla tankar som finns där inne. Mitt sätt att behandla oroligheter i hjärna och hjärta är verkligen träning. Efter min löp drog jag till boxningen och slog ur mig lite ilska som samlats och nu känner jag mig som en ny människa. 

Sitter på tuben mot stan och skall möta upp familjen för fika, sedan skall vi shoppa lite. Jag måste köpa en ny dator, MacBook air 11″ så jag är redo för skolan om en månad. Kan inte fatta att jag skall börja plugga och att jag bor i Kina om ett år! Herre.. Nog visste jag att tids nog skulle jag komma till Kina eftersom jag jobbat med Kina och kineser i 4 år, men nu känns det nästan overkligt att det faktiskt är dax. 

Måste sluta skriva, fikadax!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *