GODMORGON!

Jag kan inte fatta att det redan är fredag?! Jag skulle ju åkt till Dalarna men ändrade mig. Det är ju Pride i stan och världens folkfest så varför lämna stan just nu?! Dumt tänkt av mig. 

Igår efter mitt första boxpass, efter att rykt ihop med min tränare (oooops!) så slöt vi fred och tog en kaffe i stan. Sedan tillbaka till klubben och köra kvällspasset. Efter det fick det blir städning för min del, så tråkigt jag förstår inte. Men nu är det i alla fall fint hemma!

Just nu sitter jag och äter frukost, tvättar och förbereder mig för träning. Yes jag gör typ allt samtidigt, =adhd. 

Igår körde jag en relaxed stil med min givenchy tröja å converse! Haha visst ser min tränare glad ut.. 

    

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *