VITAMINER OCH RUTINER

Hej och godmorgon!

Sitter och ser Malou efter 10, städar och gör en ”to do” lista inför dagen. Eftersom jag är 100% adhd så är det jätteviktigt för mig att planera mina dagar och skriva en lista om vad som skall göras och vilken tid.

Jag behöver rutiner i mitt liv för att må bra, det är otroligt viktigt. När jag var yngre red jag på min impulsivitet och älskade faktumet att jag kl 03 kunde få idén att boka en resa till Mallorca som gick 4h senare. Jag var även bäst på att alltid vara ute i sista minuten, komma försent och aldrig göra vad som var planerat. Idag är jag så långt ifrån den där lilla galna tjejen man kan vara och tackar gud för mina fasta rutiner vareviga dag.

Jag startar dagen med vatten, kaffe och havregrynsgröt, sedan tar jag alla mina vitaminer:

D vitamin, C vitamin, Omega3, Magnesium, Zink, Calcium, Pantothensyra, Behepan (Får den i flytande form, genom en spruta i sätesmuskeln).

Efter alla vitaminer tar jag mig ut på en löptur, sedan hem och hämta min hund och tar honom på en prommis. Efter detta ändras mina rutiner från dag till dag, bortsett från mina måltider som är rätt fasta.

Nu piper Frank för han vill ut och gå!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *