JAG BÖRJADE BOXA INNAN JAG LÄRDE MIG RÄKNA

Jag är så jävla laddad för att få börja träna på måndag! Tänker inte bli sjuk mer nu, dessa fem veckor får fan räcka. Räknat ut att jag missat 60 pass. Helt sjukt.

Men men, nu är det nya tag som gäller och jag är nog mer laddad än någonsin. Tidigare har jag mestadels bara varit sparringpartner, både i Sverige och USA, eftersom jag inte haft tiden att gå in helhjärtat i min träning. Men, sedan april har jag haft rätt full fokus och det var väl ändå på tiden med tanke på att jag har boxat längre del av livet än jag inte boxat. Ibland måste man bara få pausa, tänka och ta ett beslut. Vilket jag gjort.

Lycklig och glad lady skall nu internetshoppa en päls! See you folks

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *