HEMTENTA

Försöker fixa lite mat mitt i allt plugg. Min jävla hemtenta som måste göras klart idag gör mig galen. Dessutom är min vovve, som vanligtvis är så lugn och chill, helt crazy och bara vill göra saker hela tiden. Perfekt timing med min sista-minuten-skrivar-tenta.. Han piper och nyper mig i benet i hopp om uppmärksamhet.. Någon som vill vara hundvakt ett tag?

Var förresten så jävla skönt att träna idag. Visst kanske det inte kändes ultimat, men jag fick i vilket fall röra på mig lite och jävar vad jag behövde det. Har fått sådant otroligt fokus av att vara sjuk såhär länge. Jag känner sådan extrem lust att träna. Min vilopuls va helt ok imorse, 50, så vi får se vad den säger när jag vaknar imorgon. Håll alla tummar på samma..

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *