ÄR JAG TILLBAKA

Det var ett tag sedan jag skrev nu.. Det beror på att det varit rätt mycket på det privata, i skolan och såklart för jag dragit igång med träningen. Plus att jag har ett jobb att sköta. Men nu ni!

Kan börja med att berätta att jag nu är blond. Känns super! Har även fått två erbjudanden om jobb i Florida nu och det känns ju gött, måste bara ta ett beslut vilket av företagen som kommer ge mig mest. 

För någon dag sedan var jag och hälsade på min gammelmoster på 90 bast som flyttade till Japan som 16 åring men som nu bor i Stockholm. Det blev hemlagad japansk mat, lyx! Hehe lite kul att både jag och hon är hobbyasian. Synd bara att hon pratar japanska och jag kinesiska, men men.

Mer än det då, jo en nyfunnen vän från skolan skall ha förlovningsfest i december så vi har spendert sååå mycket tid för att planera det haha. 

Nu måste jag fixa mig för skall iväg på dop! Skriver mer senom träningen, flytten mm. Ciao!

  
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.