FREDAG SOM FIGHTER

Dagens sista pass är över och jag ligger i soffan nyduschad och ser på tv. Helt slut i kroppen och jag orkade inte peta i mig mer än en smoothien jag gjorde i morse, plus lite nötmix. Tar ju tillskott på boxningen, så detta är mest för bukfyllan typ. 

Mina vänner är på stan och har det gött för en av mina väninnor skall flytta till umeå och utbilda sig till polis! Jag är så stolt över henne, världens bästa! Tyvärr kan jag inte vara med och dansa hejdå till henne eftersom jag har maxtest på styrkan imorgon så måste få maximal vila från armcyklingen idag. Man skulle absolut kunna säga att det sociala är den del som får lida mest när man tränar såhär. Men i andra sidan, jag gör vad jag älskar och jag vet inget annat liv. 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *