NÄR MAN KÄMPAR MENTALT

Okej min boxning idag gick åt helvete. Jag hade noll fokus och jag kunde liksom inte ens få ihop två slag. Hatar när det blir så. Hade lika gärna kunnat gå hem men jag blir så äckligt flörbannad på mig själv när jag inte presterar som jag ska så hela världen ramlar och jag förvandlas till she hulk. Mamma stackarn ringde mig för ett tag sedan och jag klarade inte av att vara trevlig mot henne, sa att vi får höras imorgon och att jag inte var på humör för att prata. Hon förstod direkt att det var boxningen och sa att jag ju har 5 pass kvar denna vecka så jag har chans att prestera då. Men jag funkar inte så, jag vill prestera jämt. 

Träningen igår gick dock bra, hade styrka och gick över på v5 i schemat så det var kul med nya övningar!

Nu är det sovdax! Imorgon har jag morgonmöte nämligen. Ciao!

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *