INTERVJU MED CBS 

Hej! Absolut sämst är jag på uppdatering. Det beror helt på det privata planet eftersom jag i nuläget inte vill dela med mig om vad som händer där..

Reser i vilket fall hela tiden. Stannar till i Stockholm ibland för att slänga ihop en ny resväska sedan tillbaka på vift. Nu senast har jag spenderat två veckor i New York. 

Eftersom jag är där så ofta var det inget speciellt som hände, eller jo, jag hade en intervju med CBS i samband med Muhammad Alis bortgång. Det var massa olika TV team på plats så det var fullt upp mellan ronderna. Gleason som annars är extremt kändistätt var idag fyllt av journalister och fighters som hyllade en stor ikon. 

På bilderna ser ni mig på Gleason när ett team filmar mig under ronden. De andra bilderna är från olika delar av stan. Den första från Central Park där jag springer vsrje morgon. Bild två och tre är från Meat Packing, tagna från High Line. Bild fyra är på Bryant park där jag brukar njuta av min falafel från Halal Guys. 

Thats it for now! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *