Spanien Vinner tid för att gå vidare

Förtjänade vinnare. Fruktansvärt spel. Howard Webb kom ut i livet. Bara.

Det sammanfattar ungefär VM-finalen som framgångsrikt levde upp till det rykte som etablerades av nästan alla andra världscupfinaler i levande minne. VM tröjor 2018

Ju mindre sagt desto bättre då, särskilt när min egen McFIFA-kampanj upphörde med en oupplöst uppsättning substitutioner, vilket resulterade i att mitt oslagbara val släpade direkt ner i slutresultatet. En respektabel finish ser säker men i sannhet var det hela baren att skrika efter Brasiliens utgång. Det kommer inga tårar från mig.

Andra fanns bättre över våra ligor. Scoutaffischen ”Jafalad” vann McFifa-ligan och slutade 8: e i världen, medan vanliga affischen ”Gargamel” också vann sig en skiva av läcker teknik genom att vinna ”ipad ligan” och hävda 226: e plats. En shoutout går också till Paul Crooks som toppade vår Sky Sports liga och kom 11: e i världen i det spelet. Över i Metro-spelet under tiden gjorde en del som heter Andy ”okej”, segra vår liga och hävdar 20: e plats totalt. Bra arbete hela tiden …

Tillbaka till McFIFA-spelet och The Fantasy Football Scout League verkar ha blivit slagna vid döden av de BlogSuperliga Ronda1 killarna. Förmodligen eftersom de verkar vara en spansk fotbollsblogg, hade de en liten fördel att surfa på Spaniens våg för att ära. Ändå pekar ingen på dem i riktning mot Fantasy Premier League-spelet bara om de verkligen är en kollektiv av spanska Fantasy Football know-it-alls.

Medan de kan fira tillsammans med sina nationella hjältar, kan vi alla flytta med glädje, för under det att VM var trevligt, om en något nedslående distraktion, startar det verkliga verksamheten i morgon när Fantasy Premier League-spelväxlar öppnar det glänsande nya showroomet.

När Fernando Torres drabbades ominously vid döden ikväll visade jag omedelbart en torterad Roy Hodgson som sov på soffan. Colombia VM tröja 2018 barn Smärtsamt för Fernando och Roy men tröstande för oss Fantasy Managers som i det enda ögonblicket omedelbart överförde tankar till allt som Premier League. Det är där våra huvuden ska stanna i många månader och det känns redan bra.

VM kan ha gått till Spanien men åtminstone Fantasy Football kommer hem.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*