VM tröja 2018 ‘Jorginho kommer att gå med i staden

Jorginhos agent har bekräftat att mittfältaren kommer att gå med i Manchester City om en överenskommelse är överens med Napoli.

Jorginho har länge varit länkad till City, och även sagt Football Italia att han tyckte om England efter de tre lejonernas vänliga rita med Italien i mars, och Joao Santos gjorde det klart att Premier League-mästarna var i poleposition för sin klient. Argentina VM tröja 2018

”Jorginho är fortfarande under kontrakt, men om Napoli finner ett avtal med City går han till Manchester,” berättade han för CalcioNapoli24.

”Att hitta ett avtal med engelska kommer inte att vara ett problem, med tanke på deras betydelse, men jag upprepar det beror på Napoli då spelaren är knuten till Azzurri i två år.

 

”City är mästare i England och bland Europas toppklubbar. Nu måste vi stanna lugna. Om Napoli och City hittar en lösning kan vi prata om det, annars kommer spelaren gärna att bo i Napoli.

”För tillfället har jag inte hört från någon i Napoli eftersom jag föreställer mig att de är upptagna med planering för nästa säsong.

”Jag hoppas att höra från sin regissör, ​​och kanske kommer han att vara i Neapel under de närmaste dagarna för att prata om [Jorginho].”

Partenopei kräver enligt uppgift 60 miljoner euro för Italo-brasilianska, medan Sampdoria Lucas Torreira är favorit att ersätta honom på San Paolo.

Island VM tröja 2018

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*