God middag och trevligt sällskap:)

Tidigare idag firande vi min syster som fyllt 21 år:) Sen åkte jag och pojkvännen hem till hans familj på en trevlig middag! Jag hade egentligen tänkt att blogga om kväll imorgon, men tänkte att när jag ändå sitter vid datan så.. gör jag väl det:) Ikväll har det varit en mysig kväll med en massa trevligt folk, jag har varit hemma på middag med pojkvännen hemma hos hans familj och käkat en massa god middag och druckit öl och vin + en riktigt trevlig och rolig kväll! Nu är man hemma i lägenheten och magen är fortfarande helt upp svullen från all god mat, mår nästan lite illa för att man tryckt i sig för mycket egentligen för mycket än vad man klarar av att få i sig! Det var ju trots allt tre rätters middag, suverän mat!:) Här är några bilder från ikväll:)

Här tillagas det Lamm med fulla händer, lamm har faktiskt blivit en av min favoriter rätt;)
Man blir bara hungrigare och hungrigare!
Här njuts det av god lagad mat!
Trevliga Mix:)
God man på ingång;)
Jag och min älskling på bild under kvällen;)
Full fart i köket med all matlagning! Gott Gott..!
Äntligen sitter man vid middags bordet och fick njuta rejält av den goda och ”lyxiga” maten;)

Det var full fart hela kvällen, göra ordning maten och så, det har varit en trevlig och mysig kväll och nu är man hemma och ska sova snart, det ska bli skönt så får man sovmorgon imorgon;) Det kan jag behöva!. Tidigare hade vi så kallad ”Söndags middag” tillsammans men nu blir det framåt på lördagar istället:D Nu blir det inget mer blogg ikväll såklart! Men jag bloggar mer imorgon och så ska jag lägga upp bilden på min navel piercing imorgon, så får ni se hur det blev;)

Auf Wiedersehen;)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *