Shopping dag.. :D

Idag var jag och pojkvännen inne i stan och köpte in saker till lägenheten, samt hittade jag lite kläder och annat till mig själv såklart;) Vi käkade på ett Thai/Sushi ställe, hur gott som helst, jag älskar sushi! Jag ska lägga upp bilder på det jag köpte och min navel piercing som jag har sagt så får ni se allt! Det är ju underbart väder ute och för varje dag som går så ser man ett och ett annnat vårtecken, idag såg jag små vita blommmor (har ingen aning om vad dem heter) på flera ställen! Man blir ju så glad av alla tecken på att våren snart är här:p Dagen har varit underbar och trevlig med pojkvännen, mysigare sällskap får man ju försöka hitta, förutom när jag är med mina underbara vän Stephi som jag jag ska utomlands med en vecka i sommar;) Ska bli så skönt att få komma iväg med henne och självklart komma till mer sol och värme!

Tröjan köpte jag på Gina Tricot:)


Linnet köpte jag också på Gina Tricot, me like KISS!


Love bokstäver som vi satt upp på hylla i lägenheten:)


Sushi! Min favorit;)


Min Navel piercing:) Staven är liten vet men ska byta till ny om 3 månader då detta ska ha läkt:)

Just nu sitter jag vid datan och drömmer lite om nya skor från Nelly.com och andra hemsidor! Jag bara älskar skor, rent av sko porr!! Men sitter ju som vanligt och drömmer om det mesta men gör inget åt saken! Eller ska man säga så ligger det till när man inte är rikast, inte för att man behöver vara rikast men iallfall ha mycket pengar!:)

Jag älskar och vill ha!


Ingen kommentar, GE MIG!!

Auf Wiedersehen

5 kommentarer

5 kommentarer till Shopping dag.. :D

 1. Prestamos Web Solicitar Dinero Online Como Hacer Credito https://prestamosonline.space/fridley-mn/ Solicitud De Credito Quien Me Puede Prestar Dinero

 2. Microcreditos skriver:

  Prestamos Personales Pagos Mensuales Solo Prestamos https://prestamosonline.space/mckinney-tx/ Donde Pedir Un Credito Personal Prestamos Dinero Rapido

 3. Credito Privado skriver:

  Prestamos Individuales Dinero Credit Prestamos X Dia https://prestamosonline.space/santa-fe-springs-ca/ Calculadora De Prestamos Personales Gente Que Presta Dinero

 4. modafinil generika modafinil deutschland kaufen modafinil rezeptfrei schweiz http://modafinilrezeptfrei.over-blog.com/modafinil-apotheke.html modafinil preis kaufen modafinil

 5. Credit Opiniones skriver:

  Terminos De Credito Creditos Financieros Personales https://prestamosonline.space/edmond-ok/ Creditos Urgentes Simulador De Credito Personal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *